Leírás
PAVO BiotinForte
Az egészséges és erős patákért
A pata külső része szaruból van, ugyanabból az anyagból, melyből a körmünk is származik. A szaru egészséges fejlődését a szervezetben lévő táplálóanyagok biztosítják, ezért azok folyamatos ellátásáról és a szervezet feltöltéséről állandóan gondoskodnunk kell. Töredezett, repedezett, fénytelen lovának patája, ritka a sörénye és a farka? Támogassa lovának egészséges pata és sörény ill. farokfejlődését a Pavo Biotin Fortéval.
A Pavo BiotinForte funkciója
A Pavo BiotinForte Biotint (vitamin B8), rezet, cinket, esszenciális aminosavakat tartalmaz, melyek biztosítják az egészséges szaruképződést. A legújabb kutatások szerint fenti anyagok megfelelő kombinációja sokkal hatékonyabb, mint a sima, nagy dózisban alkalmazott biotin használata. A Pavo Biotin Fortéban ezek az anyagok kiegyensúlyozott formában találhatóak meg, így optimális támogatást nyújtva az ideális folyamatokhoz. További előnye még a Pavo Biotin Forte használatának, hogy a szőrzet fénylő, a sörény és a farok dúsabb és extrább növekedési eréllyel bír hosszan tartó, folyamatos alkalmazása esetén. A B8 vitamin biztosítja a szaru megfelelő szerkezetének kialakítását és fenntartását, mely szerkezet igen ellenállóvá válik a folyamatos terheléssel szemben. Ezért a Pavo Biotin Forte szintén építőkövekként szolgál az ízületek és artériák számára is. A Pavo Biotin Forte nem tartalmaz búzát, így ez a kiegészítő glutén érzékeny lovak számára is ajánlott.
Fontosabb jellemzők: | Ajánlott speciálisan: | Etetési javaslat: |
---|---|---|
|
|
A kiváló eredmény elérése érdekében a Pavo Biotin Forte alkalmazása legalább 4 hónapig javasolt. Adagolás:
|
Termékspecifikáció
Összetevők |
Vitamin tartalom |
Ásványi anyagok és nyomelemek (1 kg-ban) |
Garantált beltartalom |
---|---|---|---|
|
|
|
|
Kiszerelés | Szavatosság | Tárolási javaslat |
---|---|---|
|
|
Tárolja száraz, hűvös, sötét helyen Használat után zárja vissza |
Táplálási javaslat
300 kg | 600 kg | |
---|---|---|
gramm / nap | gramm / nap | |
Lovaknak | 70 g | 100 g |